Ny blogg, ny blogghore?

Hei og velkommen til min nye blogg! Jeg har tidligere hatt blogger, men det uten hell, la oss skylde på at det var fordi jeg hadde en blogg slik som alle andre hadde.. Nå har jeg lenge vurdert å skaffe meg en blogg, uten helt å vite HVA jeg skal blogge om, men jeg prøver. Jeg kommer mest sannsynlig til å blogge om ulike temaer, selv om det aller lureste og tryggeste hadde vært å ha en temablogg, men heia meg for at jeg utfordrer meg selv. 

Hvis jeg skal fortelle om meg selv kan jeg si at jeg er en utadvendt med person med kanskje litt for mye på hjertet, jeg er kjempefølsom og har en lunte like kort som håret mitt (altfor kort). Jeg er 19 år gammel, blir snart 20, skål for det og er bosatt i fine Oslo. Jeg har akkurat hatt et friår fra skolen fordi jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis jeg ikke hadde tatt en pause, men skal nå starte igjen og er veldig motivert (vi får bare håpe den motivasjonen er der lengere en treningsmotivasjonen min). 

Gjerne legg igjen en kommentar! 

3 kommentarer

Jannike Tettli

30.07.2014 kl.22:28

Lykke til med bloggen! Gleder meg til å lese fremover :-)
Lykke til med bloggen din :)
Jeg gjør det samme som deg. Forholder meg ikke til bare ett tema, blogger og alt mellom himmel og jord. Rett og slett fordi jeg bruker bloggen som en dagbok og man skriver jo ALT i dagboken sin. Så jeg heier på deg jeg.

Masse lykke til <3 Skal følge deg videre :-)

Martine Sophie

31.07.2014 kl.22:26

Sitter i akkurat samme situasjonen selv. Har hatt flere blogger, og startet akkurat opp igjen nå for noen dager siden. Får bare satse på at det funker denne gangen.. for oss begge! Du får ha masse lykke til og en fin kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

Stine Danielsen

Stine Danielsen

19, Oslo

Hei, mitt navn er Stine Danielsen og er født i 1994. Har du spøsmål er det bare å legge igjen en kommentar :-)

Kategorier

Arkiv

hits